Job ved DPHJ

job_ved_dphj.pngDin Personlige Hjælper er en virksomhed med en uformel omgangstone og tæt kammeratskab.

Vi arbejder alle som ligværdige i de opgaver vi har og tager hånd om medarbejdere, som ikke har været med på en bestemt type opgave før sådan at de kommer godt ind i opgaveløsningen.

Vi tager selvfølgelig gerne imod medarbejdere der ikke bor i Aabenraa kommune - dette er på ingen måde en hindring, men alle vores arbejdssteder kan indgrænses til Aabenraa kommune, så det skal du tage i betragtning før du bestemmer dig for at arbejde for os.

Din profil:

  • Du har måske fast arbejde, måske ikke, men er villig til at arbejde på mange forskellige tidspunkter i døgnet - ofte aften.
  • Du har gå-på mod og en "can-do" attityde.
  • Er flexibel og kan overskue et højt tempo.
  • Er ærlig og giver en klar udmeling når du kan møde og ikke kan møde.

 

Vi forventer af dig:

  • At du møder når du har sagt ja til en opgave.
  • At du løser opgaverne med et mål om høj kvalitet og få fejl.
  • At du kan arbejde sammen med andre.
  • Medbringer godt humør når du møder.
  • Hvad kan vi give:

Ansættelses vilkår er mest at sammenligne med en løsarbejder. Der er ingen garenteret mindste eller max tid. Det er langt hen af vejen dig selv der afgører hvor meget du står til rådighed for os og vi accepterer et nej hvis du ikke kan.

Selvom at vi støtter op om at flest muligt skal opnå fast arbejde, og at det bør være et mål for enhver, er vi dog alligevel klar over at det ikke altid er let at få fast arbejde.
Med de nye regler omkring mindst 225 timers arbejde, til kontanthjælps modtagere og genoptjenings tiden for dagpenge er forøget, kan det til tider være svært at fastholde forsørgelsesgrundlaget.

Her kan DPHJ være med til at hjælpe dig med at opbygge de timer du har brug for, til at sikre din økonomi fremadrettet. 

Vi kan ikke give dig et fast 37 timers job, men 4 timer et sted og 3 timer et andet sted løber hurtigt op og du kommer i kontakt med andre mennesker som måske kan blive en del i netop det netværk der skal til for at du finder fast arbejde.

Kunne du tænke dig at arbejde for os, er du meget velkommen til at sende os dine oplysninger, samt evt. relevant dokumentation for den / de arbejdsopgaver du ønsker at stille dig til rådighed for.

Send dine oplysninger til: job@dphj.dk . Så vil vi snarest kontakte dig for at afklare nærmere.