Services

"Din Personlige Hjælper" er en flexibel virksomhed med en bred vifte af kompetencer, som også afspejles i de arbejdsopgaver vi kan løse.

Vi har, eller kan i de fleste tilfælde finde, en eller flere medarbejdere som har erfaring inden for bestemte områder og kan løse opgaver både korrekt og inden for bestemte deadlines.

Vi er også meget målrettede på, at vores medarbejdere passer ind til den opgave de kommer ud til og dermed afspejler både os og den person eller virksomhed vi løser opgaver for.

Herunder er en liste over de services vi kan tilbyde direkte.

Priser aftales i forhold til den enkelte opgaves karakter og omfang.

Finder du ikke den opgave du har brug for hjælp til, så kontakt os alligevel, da vi som sagt har mange medarbejdere med forskellige kompetencer er det at det ikke står på listen ikke ensbetydende med at vi ikke har personale der har kompetencer inden for opgavens rammer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Services vi tilbyder

Service

Har du / I brug for hjælp til til at få et møde eller andet mindre arrengement til at løbe af stablen, eksempelvis få dækket pænt op, ordnet bespisning / kaffe og kage sådan at du kan koncentrere dig om mødets indhold?

Vi dækker op, lave kaffe, anretter, rydder op og gøre rent til og efter møder m.m. i jeres lokaler i hele Aabenraa kommune.

Vi passer dit hus, når det er til salg

Er du ved at sælge hus, men måske allerrede flyttet til et nyt? Så er det måske ikke sikkert at du helt kan nå at få grunden du prøver at sælge til at se helt skarp ud hele tiden.

Mange købere kører forbi et hus de er interesserede i, for at få et hurtigt kig, inden de får en rundvisning af mægler og derfor er der nogle gange græsset har fået lov til at vokse sig lidt for langt, en hæk der er lidt pjusket eller andre ting der gør at dit hus ikke viser sig fra sin pæne side.

Vi tilbyder at passe dit hus når det er til salg, ved bl.a. at tage hånd om:

Snerydning
Rengøring inden fremvisning
Fjerne en "øjebæ"
Slå græs, klippe hæk, ordne bede m.m.
Kort sagt, alle salgsfremmende ting kan vi tage os af. 

Bemærk: Prisen afregnes pr. påbegyndt time.

Rengøring

Har du måske svært ved at nå eller klare den daglige rengøring eller måske vil du helst være fri?

Det er underordnet for os.

Vi klarer almindelig rengøring såsom:

  • Vask og aftørring af flader i boligen
  • Rengøring af toilet og bad
  • Støvsugning og gulvvask
  • Opvask, tøjvask og strygning
  • Bemærk: Vi bruger dit udstyr!

Hus og have

Mangler græsset at blive slået? Gækken klippet? Gruset revet? Eller er du syg og har brug for en hånd med de daglige gøremål i hjemmet?

Vi medbringer (gerne) eget udstyr og passer have og udendørs arealer eller hjælper dig med at holde hus og hjem, enten under sygdom eller ferie.
Alt lige fra vask af vinduer, skift af elpærer og batterier i røgalarmen - vi siger ikke nej.